CHICKING ZWOLLE

CHICKING ZWOLLE It's my choice!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 363 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij ChicKing Zwolle. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 18:19 Altijd weer lekkere burgers. Vooral kip crunchy is een aanrader en de hotwings ofcourse.
9 mei 2022 om 9:58 Eten was veel te laat, de helft van mijn bestelling ontbrak. Echt een hele slechte tent!! Bestel hier nooit meer
9 mei 2022 om 7:22 Het was lekker, alleen er zat een koude blikje cola op de friet zak waardoor de frietjes heel koud zijn geworden.
6 mei 2022 om 23:57 Smaakte niet en werd er behoorlijk misselijk van!
6 mei 2022 om 23:55 Echt lekker
5 mei 2022 om 21:38 Heel slecht eten was niet lekker bezorging duurde veel te lang hier ga ik niet meer bestellen
4 mei 2022 om 23:51 2 wraps weggegooid omdat het vlees er niet gezond uit zag/ naar geurtje. Bezorger sprak niet eens Nederlands. Eerste en laatste keer hier. Super halal waardige tent. Chapeau.
1 mei 2022 om 1:00 Was heel lekker en het kwam ook heel snel aan!
30 apr 2022 om 19:44 Top service! Vriendelijke bezorger en het eten was heerlijk zoals altijd.
30 apr 2022 om 19:42 De beste zaak van Zwolle, lekkerste eten & altijd vers!!
28 apr 2022 om 22:52 Ze hadden altijd lekkere kip, maar dit x was echt zonder smaak.
27 apr 2022 om 19:09 This is a terrible restaurant. I ordered and my food never came so I went to the restaurant to see where my food was and they were very rude and did not want to help. Would never recommend. Terrible 0/100