CHICKING ZWOLLE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 555 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij ChicKing Zwolle. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2024 om 18:31 Geen klasse eten… Proeft haast niet echt
4 jun 2024 om 21:00 De kip wraps waren koud, soppig en er zat een stukje bot in mijn wrap. De kipballetjes uit het kindermenu waren koud en ook heel erg hard. Dezelfde nacht kreeg ik klachten van voedselvergiftiging dus ben ik hier ook zeer ziek van geworden.
30 mei 2024 om 10:56 Top
28 mei 2024 om 19:31 VERY GOOD CHICKEN, INSTANT DELIVERY
26 mei 2024 om 20:46 Sloper lekker maclalh
24 mei 2024 om 22:24 het was absoluut verschrikkelijk, de chicken strip hadden geen smaak, en de drumstick smaakt alsof hij verrot was, ik heb het helemaal niet gegeten omdat het zelfs met de kruiden niet beter smaakt. wat een verspilling van geld voor een diner
9 mei 2024 om 10:14 Zeer vers en betaalbaar, altijd een plezier om bij Chicking te bestellen.
7 mei 2024 om 17:53 Kip was koud en taai
1 mei 2024 om 21:02 Het eten was lekker! Alleen elke keer als ik een menu bestel met drinken erin zit er vervolgens geen drinken bij!! Vorige x had ik ook een menu besteld met cola kreeg ik vervolgens fanta orange....
1 mei 2024 om 11:38 Het eten was goed en lekker
24 apr 2024 om 17:06 Bezorgtijd was heel netjes..Ook aardige bezorger. Alleen het eten viel me wel tegen ..De kippen vleugels waren echt kei hard..Wrap was wel lekker ..