CHICKING ZWOLLE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 535 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij ChicKing Zwolle. Meer weten? Ontdek meer

20 apr 2024 om 20:32 Spicy drumsticks besteld maar we kregen normale.
13 apr 2024 om 21:06 Koud eten en vergeten deel van de bestelling geen excuses aangeboden ik zal nooit hier bestelling doen
6 apr 2024 om 20:26 Wij smullen elke keer weer van het eten. De bestelling wordt altijd optijd bezorgd
31 mrt 2024 om 11:29 Het was echt heel lekker, vooral de rijst was lekker en goed bereid!
31 mrt 2024 om 0:01 Bucket was lekker, zoals altijd. Aanrader!
28 mrt 2024 om 21:18 Teveel zout op de patat
4 mrt 2024 om 18:00 Heerlijk
1 mrt 2024 om 20:23 Eten was heerlijk
1 mrt 2024 om 20:18 Eten is top zoals altijd, echt een aanrader!
17 feb 2024 om 9:46 Wel normaal gesproken zijn we wel tevreden over chicking alleen jammer dat onze drinken niet mee bezorgd was. Wat wij wel hebben besteld. Gewoon jammer. En dan bellen we erheen wordt er niet opgenomen?! Maar eten was goed.
3 feb 2024 om 18:53 Jaaaa die Bucket is altijd lekker! Burgers hmm niet zo.. maar die hot sings zijn echt lekker!
1 feb 2024 om 21:22 Delicious, bedankt.