CHICKING ZWOLLE

Recentebeoordeling


3 sterren uit 405 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij ChicKing Zwolle. Meer weten? Ontdek meer

30 sep 2022 om 12:38 Vergeleken met de vorige keer was het helaas een flinke tegenvaller. Burgers koud en niet veel smaak aan. Patat slap en doorbakken. Kindermenu zat alleen een ballon bij. Chickenwings waren lekker en nog warm.
29 sep 2022 om 21:17 Altijd heerlijk optijd en het eten is ook geweldig lekker aanrader
29 sep 2022 om 20:38 eten zou om 20:30 aankomen. ik werd om 20:03 gebeld door de bezorger( Die erg slecht te begrijpen was) over waar ik woonde want het huisnummer klopte niet. De friet was doorweekt in vet maar wel gewoon warm. Het broodje erbij was koud.
26 sep 2022 om 21:01 De friet smaakt naar kip. De kip naar...
23 sep 2022 om 21:17 Ik ben niet zo’n klager, maar het eten was koud. Broodje koud, patat koud. Het was meer brood dan kip wat er op mijn broodje zat. Zonde van het geld.
23 sep 2022 om 16:11 Veel te laat, koude en lauwe kip, niet wat ik gewend ben
17 sep 2022 om 22:29 Burger was soppig en het eten was koud patat slof en chicken nuggets waren ook soppig eerste en laatste keer dat ik hier heb besteld!
17 sep 2022 om 22:12 Super lekker. Alles was warm en compleet. Goede kwaliteit kip. En vooral opvallend dat de frites ook lekker krokant waren ipv slap of vet. Zeker voor herhaling vatbaar !!
17 sep 2022 om 15:09 Het eten was taai en de frietjes waren heel slap
16 sep 2022 om 21:31 Koud en taai eten gekregen
3 sep 2022 om 19:50 Eten duurde lang. Maar was super lekker zoals altijd.
27 aug 2022 om 16:40 Het was erg lekker